Prípravy na IV. ECD už vrcholia

Prípravy na IV. ECD už vrcholia

Na Mestskom úrade v Spišskej Novej Vsi sa 7. mája 2014 konala ďalšia koordinačná porada organizátorov IV. evanjelických cirkevných dní v Spišskej Novej Vsi za ECAV na Slovensku s poverenými pracovníkmi mesta.
Rokovanie viedli predseda ústredného organizačného výboru Dušan Vagaský spolu s prednostkou mestského úradu Jelou Bednárovou. Postupne prešli jednotné body organizačného zabezpečenia podujatia v dňoch 27. – 29. júna 2014 a spresnili závery z predošlého stretnutia. Bola predbežne dohodnutá organizácia dopravy, parkovania, zabezpečenia stravovacích možností a pitného režimu, zdravotníckej, poriadkovej a upratovacej služby, rozmiestnenie stánkov tržnice duchovných možností, stoličiek pred hlavnou tribúnou atď., ako aj organizačné zabezpečenie prijatia oficiálnych hostí primátorom mesta či účasť pána primátora na službách Božích a ďalších programoch i medializácia podujatia.

Pani prednostka prisľúbila pomoc pri zabezpečení vhodných priestorov na zhromaždenie duchovných pred službami Božími. Priestory na prezlečenie a rozospievanie spevokolov vystupujúcich na otvorenom pódiu a ďalších účinkujúcich poskytne cirkevné gymnázium v blízkosti hlavnej tribúny.

Organizátori informovali aj o prihlasovaní účastníkov IV. evanjelických cirkevných dní na webovej stránke www.ecav.sk.

Pripájame aj nový plagát - pozvánku na ECD.

Tešíme sa na požehnané stretnutie evanjelikov z celého Slovenska!

Galéria k článku