POZÝVAME NA IV. ECD: koncerty pre mládež

Milí mladí priatelia,
srdečne Vás pozývame na mládežnícky program, ktorý bude súčasťou hlavného programu IV. evanjelických dní v Spišskej Novej Vsi v dňoch 27. a 28. júna 2014.
Ponúknutý priestor na hlavnom pódiu na Radničnom námestí chceme využiť na to, aby sme do spoločného košíka rôznych darov, ktorými bude naplnený tento spoločný čas, priniesli mladosť, nadšenie pre evanjelium a nádej, ktorú nám z milosti dáva Pán Ježiš.

V piatok 27. júna o 21.30 hod. sa koncert mladých bude konať v nadväznosti na uvítací program Tatranského seniorátu. Okrem biblického zamyslenia Vám chceme ponúknuť netradične spracované spevníkové piesne v novom, mladom šate. Veríme, že prostredníctvom modernej formy Vám dokážeme lepšie priblížiť silu a hĺbku piesní, ktoré boli posilnením pre našich predkov a sú aktuálne aj dnes.

V sobotu 28. júna od 22.00 hod. chceme v premiére prezentovať niekoľko piesní z nového evanjelizačného tínedžerského celovečerného pôvodného muzikálu, ktorý v týchto dňoch začíname pripravovať pre mladých ľudí v našej cirkvi.

Zámerom tohto projektu je cez modernú hudbu, ktorá je pre mladého človeka veľmi dobrým komunikačným médiom, priniesť skvelú správu o tom, že Pán Ježiš zomrel na Golgote za každého z nás. Či máme 50, alebo 15 rokov, Pán nás volá a túži viesť naše životy, dať im zmysel, smer a perspektívu večnosti a naplniť ich radosťou. Je na nás všetkých, ako sa rozhodneme.

Tešíme sa na Vás!