Užitočné informácie pre účastníkov X. stretnutia kresťanov v Budapešti

Užitočné informácie pre účastníkov X. stretnutia kresťanov v Budapešti

REGISTRÁCIA
Registrácia sa začína 7. júla 2016 (štvrtok) o 10.00 hod. pri hlavnom vchode do športovej haly Tüskecsarnok (Hevesy György út), kde sa registruje podľa krajín. V piatok bude registrácia 9.00 - 18.00 a v sobotu 8.00 - 20.30 hod.
Pri registrácii (vykonajú ju dvaja zo skupiny) dostanú všetci účastníci náramky potrebné na vstup do areálu Tüskecsarnok a balíček Soľ zeme, ktorý obsahuje program, mapku, lístky na obedy a na MHD.
Na stretnutie kresťanov v Budapešti sa dá ísť aj na jeden deň. Jednodňové lístky za 11 € sa dajú kúpiť na mieste konania podujatia v športovej hale Tüskecsarnok.

PARKOVANIE
Pre autobusy bude v blízkosti haly počas celého podujatia parkovisko, ktoré bude bezplatné. Na lepšiu orientáciu pri parkovaní aj v priestoroch haly Tüskecsarnok vám poslúži mapa.

UBYTOVANIE
Ubytovacie zariadenia sa nachádzajú vo vzdialenosti do 30 minút MHD od konania stretnutia. V balíčkoch, ktoré dostanete pri registrácii, bude prehľadná mapa, ale k dispozícii budú aj dobrovoľníci. Presná adresa internátu bude v predstihu oznámená vedúcemu skupiny na e-mailovú adresu, ktorú uviedol pri registrácii. Ubytovaní hostia dostanú raňajky v mieste svojho ubytovania.

TLMOČENIE
K hlavným častiam programu bude poskytnutý simultánny preklad:
8. 7. od 10.45 – 12.15 hod (DE, PL, CZ)
8. 7. od 14.00 - 17.30 hod (DE, PL, CZ a SK)
9. 7. od 9.45 - 12.30 hod (DE, PL, CZ)
9 .7. od 16.00 - 17.30 hod (DE, PL, CZ a SK)
Preklad v priestoroch Tuskecsarnok sa uskutočňuje prostredníctvom FM frekvencie cez rádioprijímač s logom stretnutia a malým ventilátorom, ktorý za poplatok dostanete pri informačnom pulte; resp. cez vlastný mobilný telefón, k čomu však budete potrebovať príslušné slúchadlá. Nastaviť správnu frekvenciu si môžete pri informačnom pulte.

PROGRAM
Výber z programu X. stretnutia kresťanov, kde vystúpia slovenskí účastníci stretnutia, nájdete v správe K programu X. stretnutia kresťanov v Budapešti.

Vložené 29. 6. 2016